top of page

Trivsel i livets siste fase

Oppdatert: 30. okt. 2018

Strenge krav til vask, vedlikehold og riktig funksjon i helsevesenet krever høy kvalitet til tekstilene. Våre flammehemmende tekstiler brukes i alle typer helseprosjekter, og imøtekommer kvalitetsbestemmelsene. Vi kan levere gardiner, sengeforheng, dusjforheng og akustikkpaneler mellom senger eller poster.Vi gir nyttige råd når du skal velge tekstil til helseprosjekt.

Kom og se de mange modellene på gardinløsninger i våre showrom, og la oss hjelpe deg med å finne den beste løsning for dine behov. Vi leverer om ønskelig FDV dokumentasjon både elektronisk og på papir.


Seks nyttige råd til helseprosjekter

  1. Et sykerom eller beboerrom skal fungere som et lite hjem. Her skal vi skjerme mot sjenerende sollys og innsyn.

  2. Tekstiler motvirker at vindusflatene på stuer og oppholdsrom blir speil i den mørke årstiden. Denne refleksjonen er spesielt uheldig for demenspasienter.

  3. Mulighet for nedblending er viktig for hvile og søvn.

  4. Velg en fleksibel løsning med lett skjerming kombinert med blendingsgardiner.

  5. Velg flammehemmende tekstiler. Sikkerheten for pasienter er utrolig viktig og kvaliteten på våre brannsikre stoffer går ikke utover design og funksjon.

  6. Husk at gardinene skal skjerme mot innsyn, også i stuer. Dette gir beboerne trygghet.


Sengeforheng Sengeforheng Menuett har bredde på 150 cm. Denne er spesielt utviklet for å gi god dekning rundt en seng. Sengeforhenget er ensfarget og flammehemmende Polyester FR. Kontakt oss for prøvemateriell.


Dusjforheng Kvaliteten Spinett finnes i tre design. Den har 180 cm bredde og er antiråtebehandlet. Kvaliteten Kvartett er ensfarget. Den har 150 cm som standard bredde og er flammehemmende Trevira CS. Vaskes på 60 grader. Finnes i hvit og beige.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page