Ia Torgersen, en del av merkeordningen Norwegian Made

Oppdatert: 11. des. 2018

KVALITETSMERKET FOR NORSK PRODUKSJON


Norwegian Made er et merke for norskproduserte varer, og har som mål å gjøre norske produsenter og deres produkter mer synlige. Merkene skal gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske produkter.


At en vare er laget i Norge er en garanti for bærekraftig og etisk, lokal produksjon med kort reisevei for produktene og stor nærhet til produksjonsprosessen. Kjøper du produkter laget i Norge bidrar du til å holde norske håndverkstradisjoner og arbeidsplasser i live. Hovedregelen er at varene skal være 100% norske, men fordi Norge av forskjellige grunner ikke kan produsere alle råvarer selv, er kravet for enkelte sammensatte produkter lavere.


Ia Torgersen er opptatt av bærekraft og å holde så mye som mulig av verdiskapning og produksjon lokalt. Selv om vi er tvunget til å produsere tekstiler i utlandet (Europa), designer vi selv, og bruker lokale systuer som skaper lokale arbeidsplasser. Vi er derfor godt innenfor kravet om at minimum 50% av produktenes verdiskapning skjer i Norge. Alle våre leverandører er kvalitetssikret med tanke på etisk og miljøvennlig produksjon.


Vi er derfor veldig stolte av å kunne annonsere at vi nå er en del av den norske merkeordningen Norwegian Made!


Les mer om merkeordningen her www.norwegianmade.no

Vi gjør det enkelt for deg -

Vår kompetanse, din trygghet.

Hovedkontor, designstudio og showrom: 

Rokosjøvegen 263, 

2340 Løten, Norge 

Tlf: +47 62 59 14 22

@ firmapost[a]ia-torgersen.no 

Oslo: 

Ia Torgersen v/

Inger Johanne Borgen

Tlf: +47 22 55 67 79

@ ingerjohanne[a]ia-torgersen.no

Bergen:

Ia Torgersen v/

Trine Grimsæth Nygaard

Tlf: +47 91 63 84 02

trine[a]ia-torgersen.no

©2018 by Ia Torgersen design.