top of page

Ia Torgersen, en del av merkeordningen Norwegian Made

Oppdatert: 30. nov. 2021

KVALITETSMERKET FOR NORSK PRODUKSJON


Norwegian Made er et merke for norskproduserte varer, og har som mål å gjøre norske produsenter og deres produkter mer synlige. Merkene skal gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske produkter.


At en vare er laget i Norge er en garanti for bærekraftig og etisk, lokal produksjon med kort reisevei for produktene og stor nærhet til produksjonsprosessen. Kjøper du produkter laget i Norge bidrar du til å holde norske håndverkstradisjoner og arbeidsplasser i live. Hovedregelen er at varene skal være 100% norske, men fordi Norge av forskjellige grunner ikke kan produsere alle råvarer selv, er kravet for enkelte sammensatte produkter lavere.


Ia Torgersen er opptatt av bærekraft og å holde så mye som mulig av verdiskapning og produksjon lokalt. Selv om vi er tvunget til å produsere tekstiler i utlandet (Europa), designer vi selv, og bruker lokale systuer som skaper lokale arbeidsplasser. Vi er derfor godt innenfor kravet om at minimum 50% av produktenes verdiskapning skjer i Norge. Alle våre leverandører er kvalitetssikret med tanke på etisk og miljøvennlig produksjon.


Vi er derfor veldig stolte av å kunne annonsere at vi nå er en del av den norske merkeordningen Norwegian Made!


Les mer om merkeordningen her www.norwegianmade.no

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page